Искаш ли да разбереш тайните на живота?

Рецепти за здраве

"Джинджифил плюс мед- убива раковите клетки".

/статията е от взета от интернет/

Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат!

Ето и рецептата:
два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - просто и мъртвите вдига !!!
Ето друга рецепта за здравословна закуска:

Закуска по рецепта на проф.Мермерски за вечно здраве и младост- ябълков пектин, кисело мляко, прополис, канела, орехи и мед! Може ли да има нещо по-полезно от тази закуска? Всяка една от съставките на закуската за вечно здраве сама по себе си влиза в графата ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, а в комбинация правят най-мощната закуска за енергийно заредено начало на деня. Д-р Мермерски и неговите съвети за пълноценно хранене и начин на живот са много популярни, но въпреки, че са ни известни, винаги намираме оправдание да не се съобразяваме с тях. Закуската за вечно здраве обаче е толкова лесна и вкусна, че може да влезе в менюто на всеки и така всеки от нас да започне деня си с нещо вкусно и полезно!


Необходими продукти за закуска за вечно здраве и младост на проф. Мермерски:

1. 1 кофичка кисело мляко
2. 1 с.л. ябълков пектин
3. 1 супена лъжица мед
4. 40-50 грама нарязани орехови ядки (ядките на около 10 ореха)
5. ½ ч.л. канела
6. 30 капки прополис

Необходимо време за приготвяне:
5 минути

2-3 Порции
1.Вечер, преди лягане изсипвате пектина в кофичката кисело мляко, разбърквате добре и оставяте в хладилника за една нощ, за да може пектинът да се разтвори. Може да разбъркате и всички продукти заедно сутринта, но ще трябва да изчакате малко време, за да се разтвори пектинът. Затова, за да спестите ценните за всички минутки сутрин, най-добре се подгответе от вечерта.

2.На сутринта добавяте ситно нарязаните орехови ядки, канелата, меда и прополиса и отново разбърквате.

Идея: Може да добавите към тази смес и сушени плодове, или пък други сурови ядки, както и 1-2 лъжици овесени ядки.


рецептата е взета от http://www.supichka.com/2012/02/blog-post_11.html

Уебсайт в alle.bg